Vælg et SEO-firma med fokus på god og effektiv linkbuilding

SEO er et begreb, der for alvor begynder at vinde frem på tværs af brancher.

Efterhånden som internettet bliver brugt mere og mere, både privat og erhvervsmæssigt, bliver konkurrencen også skærpet.

Hvis man skal have fat i de eftertragtede øverste placeringer i søgemaskinen, kommer man ikke uden om netop SEO-arbejde.

SEO handler nemlig om at optimere ens eget website både på og uden for hjemmesiden for at få det til at se godt ud i søgemaskinernes øjne.

Det kan føre til højere placeringer, mere trafik og i sidste ende øget salg og mere omsætning. Derfor er der flere og flere virksomheder, der investerer i hjælp fra et SEO-firma.

Men hvordan sikrer man sig, at man får den optimale hjælp og får maksimal effekt for sine penge?

 

Linkbuilding er en utrolig vigtig faktor

Linkbuilding er et begreb, der dækker over det arbejde, hvor man prøver at få links fra andre websider til sin egen.

Det er med til at øge ens eget websites styrke i søgemaskinernes øjne, især hvis de pågældende links kommer fra gode og relevante sider.

Desværre er der nogle SEO-firmaer, der enten ikke har fokus på linkbuilding og vil overbevise dig om at sådan er det ikke længere fordi det er dyrere og gør deres fortjeneste mindre.

Det kan også være de bare ikke bruger særlig meget tid på det. Det skyldes, at det i mange tilfælde er en besværlig og tidskrævende proces, og SEO-firmaer kan derfor spare penge ved at skære denne del af arbejdet væk eller holde den på et minimum.

Men det er fejlagtigt at tro, man kan opnå høje placeringer uden god linkbuilding. I 2019 er linkbuilding stadig den absolut vigtigste del af off-page SEO.

Derfor er det afgørende, at man sørger for at finde et SEO-bureau, der har evner til og fokus på at optimere ens linkbuilding.

 

Sådan laver man god linkbuilding

For at kunne udvælge et SEO-firma, der har styr på deres linkbuilding, er det smart også at vide lidt om, hvad god linkbuilding er.

Det vigtigste er at få links fra relevante og gode sider, som ikke opfattes som spamsider af søgemaskinerne.

Ét godt link er som udgangspunkt meget mere værdifuldt end mange dårlige links. Det er vigtigt hele tiden at tilpasse sit linkbuilding arbejde efter søgemaskinernes algoritmer, og det skal man være sikker på, at ens SEO-firma har styr på.

God og effektiv linkbuilding er derfor et afgørende punkt at have fokus på, når man skal udvælge et firma til at varetage ens SEO og forhåbentlig opnå de bedste placeringer.

Spread the word. Share this post!