Som vi mange steder på vores site har beskrevet, så er det vores opfattelse at man som mindre virksomhed skal gå efter de “lavthængende frugter” først og derefter bruge avancen til de næste “frugter”. Er man et større site og dermed ofte også har et større markedsførings budget bør strategien være lidt anderledes. Vi har forskellige strategier for online markedsføring alt efter størrelsen på din virksomhed.

Mange SEO firmaer vil helst sælge dig en grundpakke først og der er ingen tvivl om at en gennemgang af dit site, inden for en kortere tid, er yderst relevant. Men det behøver ikke være det første tiltag med en stor engangomkostning til følge.

Man Seo bureauer lægger det ind i et løbende abonnement som ikke kan opsiges i 6 – 12 mdr. og i den periode får du stort set kun gennemgangen af dit site og du når dårligt nok at få det absolut mest effektive, hvilket stadig er relevant linkbuilding.

Omkostninger til SEO bør udlignes hurtigst muligt

For omkostninger til SEO bør indhentes hurtigst muligt og til dette har vi en del muligheder. Får du solgt lidt mere allerede ved de første SEO omkostninger, ja så har du allerede betalingen til lidt mere SEO.

Vi, som SEO firma, skal gerne være så effektive, så når 1. ste år er gået, står du ikke kun med et MEGET stærkere site rent “rating” mæssigt, men også med et overskud på nederste linie på din handel.

Med SEO optimering har du sikret bedre indtægtsmuligheder i al fremtid modsat Google adwords som bare tømmer din pengepung og du har ikke forbedret dit site en krumme, men ender op i en regning om måneden til adwords på 4-10.000 kr. Det er penge ud af vinduet i forhold til god SEO optimering.

Via dialog finder vi sammen hurtige indtægtsmuligheder og udvider herefter SEO optimeringen. Vi er effektive på ALLE budget niveaer og vi finder sammen det budget niveau der passer dig. Så er du træt af dårlige placeringer i søgeresultaterne så tag kontakt til os i dag.