Når det gælder SEO er det vores opfattelse at man skal købe efter behov.

Mange SEO firmaer vil sælge dig en grundpakke først og der er ingen tvivl om at en gennemgang af dit site, inden for en kortere tid, er yderst relevant. Men det behøver ikke være det første tiltag med en stor engangomkostning til følge.

Man lægger det ind i et løbende abonnement i min. 6 mdr. og i den periode får du stort set kun gennemgangen og du når dårligt nok til det mest effektive, hvilket stadig er relevant linkbuilding.

 

Omkostninger til SEO bør udlignes hurtigst muligt

For omkostninger til SEO bør indhentes hurtigst muligt og til dette har vi en del muligheder. Får du solgt lidt mere allerede ved de første SEO omkostninger, ja så har du allerede betalingen til lidt mere SEO.

Vi som SEO firma, skal gerne være så effektiv i sin SEO at når 1 ste år er gået, står du ikke kun med et MEGET stærkere site rent SEO mæssigt, men også med et overskud på nederste linie.

Med SEO optimering har du sikret bedre indtægtsmuligheder i al fremtid modsat Google adwords som bare tømmer din pengepung og du har ikke forbedret dit site en krumme, men ender op i en regning om måneden til adwords på 4-10.000 kr. Det er penge ud af vinduet i forhold til god SEO optimering.

Via dialog finder vi sammen hurtige indtægtsmuligheder og udvider herefter SEO optimeringen. Så er du træt af dårlige placeringer i søgeresultaterne så tag kontakt til os i dag.