Her kan du få sunde links fra domæner med høj trust

Vi hjælper dig ikke blot med at promovere din egen hjemmeside eller din egen blog, vi hjælper dig også til at finde andre blogs du har god mulighed at få relevante gode links fra, med høj DR som brugerguiden.dk eller noco2.dk

Så hvis du leder efter inspiration, eller hvis du gerne vil finde andre blogs, som har fællestræk med din side. Så kan du også gøre dette her hos os. Det er nemlig altid en gode ide at følge med i, hvordan blog-verdenen udvikler sig, og hvad andre succesfulde bloggere har gang i. Hos noco2.dk kan du ved at indsætte deres NoCo2 badge i footeren få et backlink fra et site med høj trust til meget billige penge.

Hos brugerguiden.dk og andre sites kan man bestille sponsorlinks eller links i artikler. Bestil sponsorlinks her.

 

Byt link med Blog Guiden og få bedre SEO værdi

Du kan ikke få gode links nok til dit website. Du kan bruge alt den linkjuice du kan få, men det er ikke lige meget hvor du får den fra. Dårlige links er lige så skidt, som gode links er godt for dig. Så vær opmærksom på at du kan skade dig selv ved at indsamle dårlige links.

På blogguide.dk glæder vi os over alle de muligheder, som vi giver dig. Vi vil ligeledes gerne have, at du kender til alle vores funktioner, så du kan få mest mulig ud af vores services. Vi tilbyder nemlig en meget høj værdi til en ganske lav pris, samtidig med god reklame med ord du selv kan sætte på. Her vil vi gerne vise dig hvordan.

Hos os har du disse muligheder:

  • Du kan skrive en anbefaling af din egen blog og indsætte et link
  • Du kan skrive en anbefaling af din egen hjemmeside og indsætte et link
  • Du kan få vores hjælp til at skrive en anbefaling af dit website

Der er altså flere muligheder, og de bringer alle en masse positive effekter. En af de største effekter er en stigning i din SEO-værdi, og dette kan du læse meget mere om herunder.

 

Så effektive er eksterne links

Hvis du har placeret links på andre hjemmesider, som for eksempel på Blog Guiden, så kan dette i høj grad være med til at højne SEO-værdien på din hjemmeside.

Det er meget forskelligt, hvor meget eksterne links gavner dig. Det afhænger nemlig af, hvor relevant linket er, men endnu mere hvor høj domæne ranking linket kommer fra. Det er dog en kombination. Mange websites tilbyder returlinks fra deres site hvor det er ren opremsning af links. Såkaldte linkkataloger. Links fra linkkataloger har absolut ikke nær så god effekt som når linket kommer fra en tekst der omhandler dig eller de varer du repræsenterer. Det er her blogguide.dk bliver langt mere relevant fordi du selv har mulighed for at tilpasse teksten hvor linket kommer fra.

Så hvis du linker til din blog fra blogguide.dk , så vil dette give en massiv stigning i værdi.

 

Vi hjælper dig til billig markedsføring

Markedsføring hjælper dig til at nå flere mennesker med dit produkt eller dit budskab, og det gør vi også.
Gennem mulighederne for at placere relevante eksterne links giver vi dig nemlig en virkeligt effektiv mulighed for billig markedsføring.

Marketing på nettet kan nemlig let blive ret dyrt, hvis man ikke tager alle de rigtige valg, så hvis du gerne vil spare lidt penge på marketingbudgettet, så kan du med stor fordel vælge at oprette anbefalinger og links her hos os.

Det er også ganske simpelt, du kan blot følge denne korte guide:

  • Udfyld navn og E-mail
  • Skriv din pressemeddelelse (minimum 350 ord)
  • Indsæt link
  • Send bestilling

Gennem disse fire meget simple trin kan du få kreeret både en anbefaling og et relevant eksternt link til ganske billige penge.