Indgående links er vitale for din hjemmesides placeringer

SEO er et begreb, der har fyldt meget i de seneste år. Efterhånden som flere og flere har fået forståelse for begrebet og teknikkerne bag, er stort set alle hjemmesider SEO-optimerede i en eller anden grad.

Måske har du også selv været alt indholdet på din hjemmeside igennem med henblik på at skabe værdi for brugeren og implementere søgeord. Men du har alligevel ikke opnået de gode og givende placeringer på Google, som du har gået og drømt om.

Hvordan kan det være, og hvad skal der gøres? Meget tyder på, at svaret på de spørgsmål ligger i ”linkbuilding” – eller indgående links. I modsætning til, hvad den brede befolkning tror, har de nemlig utroligt afgørende betydning for dine endelige placeringer i søgemaskiner som Google.

Hvad er indgående links og ”linkbuilding”?

Internettet er på mange måder bygget op af links. Når vi bevæger os rundt på internettet, trykker vi på hundredevis af links uden rigtigt at tænke over det. Men når du arbejder med SEO, giver det god mening at tænke over links.

Indgående links er et begreb, der dækker over, at der på en anden hjemmeside eksisterer et link, som peger brugeren i retning af din hjemmeside. Det er noget, der giver stor værdi i Googles øjne, da det kan siges at være en anbefaling fra den anden hjemmeside.

Jo større og mere velbesøgt end hjemmeside, der er tale om, jo mere vil et indgående link betyde. Indgående links er på den måde med til at styrke din hjemmeside i Googles øjne og kan derfor medføre, at du opnår de højere placeringer.

”Linkbuilding” er et udtryk for det arbejde, man udfører for at skaffe sig indgående links.

Få hjælp til din linkbuilding

Hvis du vil have udført linkbuilding, er det en god idé at søge professionel hjælp. Det kan du fx gøre hos SEO Results. Med deres eksperter på din side får du hjælp til at skaffe gode og stærke indgående links, som styrker din hjemmeside.

Der er mange gode sites og blogs som 4living.dk , Eves og som chopping.dk  hvor man kan få gode backlinks til sit site. Men det er vigtig at vælge sites der ikke har for lav DR.

På den måde kan du med hjælp fra SEO Results og deres linkbuilding opnå bedre placeringer i resultaterne, hvilket ofte medfører øget trafik og salg. Derfor kan man også sige, at det at få professionel hjælp til linkbuilding er en investering, som man får igen.

Spread the word. Share this post!